×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Landsting överklagar vite på en halv miljon

2013-06-04, Tidningenvision.se

Arbetsmiljöverket med hot om ett vite på 500 000 kronor beslutat att sjukhuset i Arvika måste förbättra arbetsmiljön på sjukhuset i Arvika. Nu överklagar landstinget beslutet.

Hotet om vite och kraven på förbättringar handlar om att de anställda riskerar att bli sjuka på grund av de allvarliga bristerna i arbetsmiljön. Arbetsmiljöverket har krävt att landstinget antingen anställer mer personal eller minskar på arbetsbördan, skriver Värmlands Folkblad.

Landstinget överklagar Arbetsmiljöverkets beslut om åtgärder och kräver att vitesföreläggandet dras tillbaka. Landstinget begär också att få anstånd till 20 juni för att kunna formulera sitt överklagande bättre.

Landstinget Värmland har ytterligare ett hot om vite på 500 000 kronor hängande över sig. Det handlar om den dåliga arbetsmiljön inom den allmänpsykiatriska slutenvården på sjukhuset i Karlstad.

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum