×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Försvunnen kvinna kan ha hittats död

2013-06-28, Tidningenvision.se

Den kvinna som misstänks ha förskingrat 20 miljoner från Gävle kommun kan ha hittats död i skogarna utanför Gävle.

På torsdagsmorgonen hittade skogsarbetare en kropp vid Älgsjön söder om Gävle. Enligt polisen tyder kläderna på att det är en kvinna. På sin hemsida skriver polisen att de inte utesluter att det handlar om den kvinna som försvann i november förra året, efter att kommunen fattat misstankar om att hon skulle ha förskingrat pengar.

Anhöriga till kvinnan har underrättats om fyndet men kroppen är svår att identifiera.

- Kroppen är i sådan kondition att det krävs identifiering med hjälp av tandkort och det kommer antagligen dröja till nästa vecka innan vi vet vem det är. Eftersom vi bara har en försvunnen kvinna i Gävleborg har vi förberett de anhöriga på att det kan vara hon, säger Mikael Hedström, presstalesman för polisen i Gävleborg.

Kvinnan, som misstänks ha förskingrat 20 miljoner kronor från Gävle kommun, försvann från sitt hem i november förra året. Allt tyder på att hon lämnade lägenheten i all hast, frukosten var halväten och dörren olåst. Hon var kallad till ett möte på kommunen med anledning av de försvunna pengarna men dök aldrig upp.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum