×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Avtal klart för strejkande bussförare

2013-06-28, Tidningenvision.se

På torsdagskvällen blev ett nytt avtal klart mellan Kommunal och bussarbetsgivarna. Strejken är därmed över. Avtalet ger löneökningar på 1 732 kronor i månaden på drygt tre år.

Drygt ett dygn innan det tredje strejkvarslet skulle trätt i kraft kom parterna överens. Det nya avtalet innehåller regler som ger bättre skydd för de anställda vid entreprenadbyten och en nämnd som ska övervaka att reglerna följs införs.

Personal i servicehallar och verkstäder som inte tidigare haft lägstalöner blir nu garanterade 18 500 kronor. Alla anställda får föräldrapenningtillägg under 180 dagar. De anställda ska också få större inflytande över schemaläggningen och få längre luncher. 30 minuters lunch ska vara ett undantag.

- Jag är mest nöjd med helheten. Att vi fått till det här med lägstalöner och att vi har hängslen och livremmar när det gäller övertagande av personal, säger Annelie Nordström, ordförande i Kommunal, till Kommunalarbetaren.  

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum