×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

En dödad och en skadad på behandlingshem

2013-07-12, Tidningenvision.se

På torsdagsförmiddagen knivskars två kvinnor på ett behandlingshem i Västerås. Den ena avled senare på sjukhus. En man i 30-årsåldern har gripits.

Två kvinnor knivskars på torsdagen på ett behandlingshem för barn och familjer i Västerås. Den ena kvinnan, som var i 30-årsåldern avled av sina skador.  Den andra kvinnan, som är i 50-årsåldern och anställd på behandlingshemmet, opererades akut och hennes tillstånd ska vara allvarligt men stabilt. En man i 30-årsåldern greps på plats misstänkt för mord och mordförsök.

- Den dödade kvinnan har haft en relation med den misstänkta gärningsmannen och de har barn tillsammans. De skulle träffas på behandlingshemmet för ett möte, säger Björn Wilhelmsson, chef för utrednings- och lagföringsenheten på polisen i Västmanland.

Han säger att det inte i nuläget verkar som att det funnits någon konkret hotbild mot den mördade kvinnan. Kvinnans barn ska ha varit med vid brottsplatsen men inte blivit ögonvittne till själva händelsen. Hennes barn är nu omhändertagna av socialtjänsten.

Karin Tibblin Gustafsen, verksamhetsansvarig på behandlingshemmet, vill inte ge några kommentarer kring händelserna med hänsyn till de inblandade men säger:

-Vi kommer såklart att ta vårt ansvar och göra det som åläggs oss när det gäller säkerhetsanalyser och allt annat. Men just nu försöker vi att ge de anställda ett så gott omhändertagande som möjligt.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum