×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Missnöje med lönesamtalen i Huddinge

2013-01-25, Tidningenvision.se

Har du haft möjlighet att påverka förslaget till ny lön? Det frågade Visionavdelningen i Huddinge sina medlemmar. Nära sex av tio svarade nej.

Huddingeavdelningen har i en enkät frågat medlemmarna om de anser att de kunde påverka det förslag till ny lön som chefen kom med i den senaste lönerevisionen. Medlemmarna fick också svara på om de tyckte att de hade ett bra samtal med chefen, och om det sedan spelade någon roll när den nya lönen sattes.

Svaren har precis sammanställts och Huddingeavdelningen har ännu inte hunnit göra några analyser. Men en sak kan avdelningsordföranden Kerstin Hargin konstatera.

–Vi vill att man ska ha sitt samtal på neutral plats och det verkar som de som haft samtalet på neutral plats är mer nöjda.

Enkäten besvarades av 82 medlemmar, 47 av dem svarade att de ”inte alls” haft någon möjlighet att påverka förslaget till ny lön.

–Många tycker att samtalet varit okej men att man inte har kunnat påverka lönen. Den nya lönen får man bara presenterad, och den är inte kopplat till bedömningssamtalen, säger Kerstin Hargin.

Sammanlagt skickades enkäten ut till 352 Visionmedlemmar. Svarsfrekvensen var därför ganska låg.

Oscar Magnusson

oscar.magnusson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum