×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Kommunanställd använde kommunkort på bordell

2013-01-28, Tidningenvision.se

En anställd på en gymnasieskola i Storumans kommun använde kommunens kontokort på en bordell i Österrike. Totalt kostade besöken över 10 000 kronor.

Under ett skolläger i Innsbruck i september 2012 gick den anställde på en bordell och betalade entréavgiften på 200 euro med kommunens kontokort, rapporterar TV4 Nyheterna.

I entrén ingick mat och dryck som serveras av lättklädda kvinnor. Kontokortet har enligt räkningarna som TV4 granskat använts till att betala ytterligare 9 000 kronor på bordellen.

På sin hemsida skriver kommunen att anställda av misstag använt ett kommunalt kontokort på en bordell. Den anställde uppges ha anmält misstaget dagen efter till arbetsgivaren och har betalat tillbaka pengarna.

Kommunen skriver vidare att händelsen inträffade på den anställdes fritid och att inga elever befann sig i Innsbruck vid det aktuella tillfället.

Kommun ser dock allvarligt på anklagelserna och kommer att reda ut vad som hänt och eventuellt vidta åtgärder.

–Jag ska träffa den anställde i eftermiddag, säger skolchefen Barbro Åkesson.

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum