×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Jonas Gardell Årets författare

2013-01-15, Tidningenvision.se

Jonas Gardell har röstats fram som Årets författare 2012 med sin Torka aldrig tårar utan handskar.

Torka aldrig tårar utan handskar är en romantrilogi som handlar om 1980-talets aidsepidemi och om samhällets syn på homosexuella då. Första delen, Kärleken, kom ut i somras och hyllades samstämmigt av både läsare och kritikerkår. Nu har Jonas Gardell dessutom röstats fram som Årets författare 2012 av Tidningen Visions läsare.

– Jag är lite ovan att bli utnämnd till sådana här saker, men jag är så stolt och så glad och så tacksam över att så många har velat ta del av och läsa och gråta och skratta och sörja och minnas dessa vackra unga män som inte är med oss här i dag. Så stort, stort tack, sa Jonas Gardell när han tog emot priset av Tidningen Visions chefredaktör Kent Källqvist.

En längre intervju med Årets författare kan du läsa om du klickar på länken här intill.

Pris till Årets författare har delats ut av Tidningen Vision (och tidigare SKTF-tidningen) sedan 1993. Tidigare vinnare är Kerstin Ekman (1993), Marianne Fredriksson (1994), Kerstin Thorvall (1995), Bodil Malmsten (1996), Henning Mankell (1997), Jan Guillou (1998), Liza Marklund (1999), Majgull Axelsson (2000), Elsie Johansson (2001), Håkan Nesser (2002), Åke Edwardsson (2003), Viveca Lärn (2004), Camilla Läckberg (2005), Åsa Larsson (2006), Stieg Larsson (2007), Johan Theorin (2008), Mari Jungstedt (2009), Lars Kepler (2010), Leif GW Persson (2011).

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum