×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Flera saknas efter brand i HVB-hem

2013-08-27, Tidningenvision.se

Fyra personer saknas efter en brand i ett HVB-hem i Norrtälje i natt. Tre av dem befaras ha omkommit.

Branden bröt ut strax efter midnatt i ett privatdrivet HVB-hem med 14 platser för vuxna med psykisk funktionsnedsättning.

Byggnaden i centrala Norrtälje var från 1918 och brandförloppet var mycket snabbt. När räddningstjänsten kom till platsen brann det så kraftig att man inte kunde gå in i huset. Men tack vare snabb hjälp från grannarna kunde flera personer i huset evakueras.

Det är oklart hur många personer som befann sig i huset när det började brinna. Åtta personer har förts till sjukhus och fyra saknas fortfarande. Tre personer befaras ha omkommit, den fjärde kan ha lämnat huset tidigare.

En anställd på boendet var i tjänst under natten men alla saknade uppges vara boende.

Räddningstjänsten vet ännu inte vad som orsakade branden men polisen rubricerar branden som grov mordbrand. En brandinspektion gjordes i december 2012 utan anmärkning.

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum