×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Åtta tjänster bort i Equmeniakyrkan

2013-08-07, Tidningenvision.se

Åtta tjänster försvinner i en omorganisation av Equmeniakyrkans kansli. Enligt Visions företrädare kommer dock ingen att sägas upp.

För två år sedan slog Metodistkyrkan, Svenska Baptistförbundet och Svenska Missionsförbundet ihop sina påsar och bildade en gemensam kyrka. Före sommaren enades man om namnet Equmeniakyrkan.

De åtta tjänster som nu försvinner hänger ihop med sammanslagningen, menar Visions företrädare Maria Brunander.

– Jag tror inte man hade ett tillräckligt bra underlag när man lade den första budgeten. Därför blev den här omorganisationen nödvändig, säger hon.

Att åtta tjänster försvinner från Equmeniakyrkans kansli betyder dock inte att åtta medarbetare sägs upp.

– Nej, en del klarar vi med naturliga avgångar, andra får reducerad tjänst eller flyttas över till den regionala organisationen. Jag tror inte att någon kommer att sägas upp, säger Maria Brunander.

Den nya organisationen ska träda i kraft den 1 september.

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum