×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Vision tror på nytt avtal i veckan

2013-04-02, Tidningenvision.se

Visions löneavtal för medlemmar i kommuner och landsting gick ut i går utan att något nytt tecknats. Vision och arbetsgivarna SKL fortsätter förhandla och sneglar på vad industrins parter kommer överens om.

Vision och Sveriges Kommuner och Landsting, SKL, kom i förra veckan överens om att prolongera det förra avtalet vilket betyder att det fortsätter att gälla som vanligt i två veckor till.

I dag fortsätter överläggningarna med SKL. Parterna sneglar samtidigt på vad som händer i förhandlingarna om löneavtalet inom industrin. Nivån på det avtalet brukar sätta märket för hela arbetsmarknaden.

–Det är klart att det märket inte kommer att vara ointressant på något sätt och vis, säger Kurt Blomqvist, ombudsman på Visions enhet för löner och yrkesvillkor.

När tror du att Visions medlemmar i kommuner och landsting kan ha ett nytt löneavtal?

–Jag tror fortfarande att vi blir färdiga innan den här veckan är slut. Det är min förhoppning, säger Kurt Blomqvist.

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum