×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Personal blir sjuk av nytt journalsystem

2013-04-05, Tidningenvision.se

Ett nytt journalsystem som håller på att införas i Region Skåne skapar stress och gör de anställda sjuka.

Under året ska alla vårdcentraler, både privata och kommunala, få ett gemensamt journalsystem.

Nu har Läkarförbundet anmält it-problemen till Arbetsmiljöverket. Anställda är stressade och många har också drabbats av fysiska besvär som musarm och ont i nacke och axlar på grund av allt klickande, skriver Sydsvenskan.

Läkarna beskriver att problemen med systemet varit så stora att arbetsglädjen försvunnit och många upplever att de inte längre vill gå till jobbet.

Chefen för Primärvården Skåne, Benny Ståhlberg, säger till Sydsvenskan att han har förståelse för kritiken och att de arbetar på att förbättra systemet.

Det nya datasystemet som regionen har upphandlat för 25 miljoner kronor har redan kostat ytterligare 10 miljoner på grund av ändringar och justeringar.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum