×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Örebro bäst på friluftsliv igen

2013-04-19, Tidningenvision.se

För andra året i rad får Örebro utmärkelsen Sveriges friluftskommun. Bland annat för sin satsning på att göra det lätt för invånare att ta sig till grönområden.

Utmärkelsen grundar sig på en undersökning av hur kommunerna arbetar med planering, information, samarbeten och aktiviteter inom det lokala friluftslivet. Örebro knep förstaplatsen med knapp marginal före tvåan Söderhamn.

– Vi har natur för alla som målsättning, säger Örebros kommunekolog Carolina Hillerdal Ljungqvist i en kommentar.

Nästan 9 av 10 Örebroare har en park eller ett grönområde inom 300 meter, och kommunen håller just på att utveckla en mobilguidningsteknik som ska göra information tillgänglig för personer med funktionsnedsättningar.

Utmärkelsen Sveriges friluftskommun har delats ut sedan 2010. Årets undersökning omfattade 262 kommuner. Naturvårdsverket, som tillsammans med andra organisationer står bakom initiativet, konstaterar en glädjande trend i att allt fler kommuner numera har en eller flera tjänstemän med speciellt ansvar för friluftsliv.

Mårten Kierkegaard

marten.kierkegaard@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum