×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Stockholms stad betalar miljoner till pr-byrå

2012-09-25, Tidningenvision.se

En pr-byrå har fått närmare 60 miljoner kronor från Stockholms stad för att få invånare att bilda bostadsrätter.

Under de senaste åren har Stockholms stads allmännyttiga bostadsbolag ombildat över 20 000 hyreslägenheter till bostadsrätter.  Frågan är politiskt laddad. Alliansen har fått hård kritik för att man sålt ut stadens tillgångar till för långa priser.  

Under de senaste sex åren har pr-byrån Veritas med kopplingar till Folkpartiet haft i uppdrag att informera stockholmare om hur man bildar bostadsrätter. Veritas fakturerar staden 150 000 koronor i månaden för callcentret Bilda Bostad. Centret får ett 80-tal samtal i månaden från personer som har frågor som rör ombildningar. Det innebär att kostnaden för varje samtal blir nästan 2 000 kronor, skriver Svenska Dagbladet.

Veritas vd Bijan Fahimi , som tidigare suttit i Folkpartiets  partistyrelse, kallar Veritas arbete för en folkbildningsinsats.

Andreas Jaeger, koncerncontroller på Stockholms stadshus AB, har inga synpunkter på Bijan Fahimis kopplingar till Folkpartiet och tycker att informationen från Bilda bostad är korrekt och neutral.

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum