×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Socialarbetare protesterar i Malmö

2012-09-25, Tidningenvision.se

Under det senaste året har socialarbetare över hela landet höjt sina röster i protest mot nedskärningar och orimliga arbetsförhållanden. Nu sluter Malmös socialarbetare upp.

Den 6 oktober klockan 13 anordnas en manifestation för social välfärd på Gustav Adolfs torg. Initiativtagare är nätverket, KAOSA, Kritiska organiserade socialarbetare.

-Vi har bland de lägsta lönerna i landet och det gör att statusen på vårt yrke minskar, säger Elin Mörkberg, på sociala resursförvaltningen i Malmö, som är en av arrangörerna.

Hon säger att det är stor personalomsättning och många sjukskrivningar vilket drabbar både arbetskamrater och klienter. Antalet ärenden ökar hela tiden.

-Socialsekreterarna måste prioritera bort att träffa sina klienter eftersom de inte hinner och det är allvarligt, säger Elin Mörkberg.

För närvarande har cirka 300 personer anmält på Facebook att de kommer till manifestationen.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum