×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

IT-jobben kvar i Region Gotland

2012-09-05, Tidningenvision.se

IT-jobben inom Region Gotland blir kvar. Det var helt enkelt inget privat företag som ville ta över. Visions medlemmar är lättade att jobben blir kvar på ön.

Förra hösten beslutade Regionstyrelsen på Gotland att lägga ut IT-verksamheten på entreprenad. Skälen politikerna angav var att spara pengar och öka effektiviteten. Men nu blir det klart att IT-driften blir kvar i egen regi. Det var helt enkelt ingen som ville ta över.

–Det tycker vi är bra så klart. Vi vill ju ha kvar våra jobb på Gotland, säger Marlene Lindström, Visions ombud på IT-avdelningen.

Flera har dock slutat och gått till andra jobb under den turbulenta tiden som varit.

–Det är fem eller sex som har slutat. Det har naturligtvis inneburit en kompetensförlust, säger hon.

Regionens ledningskontor har nu fått uppdraget teckna en överenskommelse med serviceförvaltningen som ska gälla i fem år.

IT-avdelningen har ett 60-tal anställda, ett 20-tal är medlemmar i Vision.

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum