×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Bibliotekssamarbete i Värmland prisas

2012-09-28, Tidningenvision.se

”Kom till ett bibliotek och du får tillgång till alla”. Det är Bibliotek i Värmlands slogan. Samarbetet mellan kommunbiblioteken, sjukhusbiblioteken och universitetsbiblioteket har fått utmärkelsen Årets bibliotek.

Det är fackförbundet DIK som varje år sedan 1986 utser Årets bibliotek. Pristagaren offentliggörs alltid under Bokmässan i Göteborg. När det var dags för årets prisutdelning, svärmade en massa människor iklädda knallrosa t-shirts med texten Bibliotek i Värmland, runt DIKs monter. Misstanken uppkom snart att fanns en läcka i juryn och DIK:s ordförande Karin Linder han knappt börja läsa upp motiveringen, förrän den rosaklädda folkmassan jublade och sträckte händerna i luften:

”Ett bibliotek som fortsätter att utveckla och driva ett framgångsrikt arbete med samarbete mellan kommun-, sjukhus-, och universitetsbibliotek. Deras samarbete fungerar på att sätt som när det startade var både nydanande och strategiskt. Deras lokala förankring har inte hindrat dem att också bidra positivt till arbete på nationell nivå. Bibliotek i Värmland har visat vad bibliotek inom en region kan betyda för samhällsutvecklingen.”

De nominerade i år var också Hallunda bibliotek och Sjukhusbiblioteken i Sörmland, som båda får varsitt hedersomnämnande.

 

 

 

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum