×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Solna Årets idrottskommun

2012-10-09, Tidningenvision.se

Solna stad har utsetts till Årets främsta idrottskommun 2012. Bredden på ungdomsidrotten och nybyggda Friends Arena är faktorer som lyfts fram i prismotiveringen.

För sjunde gången delar tidningen Sport och Affärer ut utmärkelsen till en kommun som arbetar framgångsrikt med både elit- och breddidrotten. Ett kriterium för priset är också att kommunen har en strategi för att ordna större nationella och internationella event.

Solna stad, som förra året låg på fjärde plats, har nu klättrat till första. I motiveringen lyfts det fram att kommunen har en stark elitverksamhet bland annat basket, ishockey och fotboll och en bra bredd på ungdomsidrotten. Den Nya Friends Arena, där EM-finalen i 2013 kommer att spelas, är ytterligare en faktor som stärker Solnas ställning som idrottskommun.

Fakta: Sveriges främsta idrottskommun – topp fem (förra årets placering inom parentes)

1.Solna (4)

2.Stockholm (1)

3.Göteborg (3)

4.Malmö (2)

5.Uppsala (6)

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum