×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Kommunhus låser efter grova hot

2012-10-25, Tidningenvision.se

Krokoms kommun har stängt kommunhuset tills vidare. Flera medarbetare har blivit hotade via brev och samtal.

Kommunhuset i Krokom är i vanliga fall helt öppet men efter flera grova hot mot personalen har ledningen beslutat att hålla dörrarna låsta, skriver Länstidningen i Östersund.

Säkerhetschefen Jan Eriksson vill inte i detalj gå in på vad som ligger bakom beslutet att låsa kommunhuset.

– Det var i förra veckan, på torsdag en bit in på dagen som vi fattade beslut om att stänga. Hoten riktade sig till ett antal medarbetare och kom både via brev och samtal, säger han till tidningen.

Jan Eriksson säger att det rör sig om grova hot och att de har kopplingar till vissa händelser inom kommunen som olika medier har skildrat.

Tills vidare måste alla besökare anmäla sig för att bli insläppt från entrén. Jan Eriksson säger att kommunen nu får överväga om man ska skärpa säkerheten permanent.

– Det kanske blir så att vi går mer från att ha en reception till kundmottagning där varje besökare får anmäla sig och bli hämtad av den tjänsteman som man ska besöka, säger han till Länstidningen.

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum