×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Kommunhus i Tingsryd bästa energisparare

2012-10-05, Tidningenvision.se

Kommunhus i Tingsryd är bäst på att spara energi. Bolaget toppar listan över de bostadsföretag som har varit mest framgångsrika i sina sparinsatser.

Sveriges Allmännyttiga Bostadsföretag, Sabo, är en bransch- och intresseorganisation för cirka 300 allmännyttiga bostadsföretag. 106 av dessa bostadsföretag har förbundit sig att minska sin gemensamma energianvändning med 20 procent från 2007 till 2016.

Nu står det klart att Tingsryds bostadsstiftelse har sparat mest energi av alla sedan 2007, skriver Smålandsposten. Stiftelsen har fram till 2011 minskat sin energiförbrukning med 20,65 procent.

– Vi har arbetat med enkla åtgärder för att minska vår energiförbrukning. Exempelvis har vi bytt fönster, isolerat fastigheter och med lämplig teknik sett till att vi har rätt värmeflöde till lägenheterna, säger Peråke Janén till Smålandsposten.

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum