×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Bättre samarbete ska ge mer jobb

2012-10-08, Tidningenvision.se

Landets kommuner vill ha ett bättre samarbete med Arbetsförmedlingen. Det visar en ny rapport från SKL.

93 procent av landets kommuner satsar pengar på arbetsmarknadsfrågor ur egen ficka, visar en rapport från Sveriges Kommuner och Landsting, SKL. I framtiden vill kommunerna att samarbetet mellan kommun och stat ska fungera bättre, bland annat uppger en stor del av kommunerna att de önskar ett ökat samarbete med Arbetsförmedlingen.

– Enkäten bekräftar att kommunerna tar ett mycket stort ansvar för lokala arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Många har fokus på arbetssökande med försörjningsstöd. Det är avgörande att åtgärderna är flexibla och baseras på lokala behov, säger SKL:s ordförande Anders Knape i ett pressmeddelande.

Rapporten baseras på en enkätstudie som genomförts i syfte att kartlägga vilka insatser kommunerna gör på det arbetsmarknadspolitiska området i år, på vems uppdrag åtgärderna genomförs och hur arbetet är organiserat.

Johan Rönnblom

johan.ronnblom@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum