×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Ett steg närmare billigare bolån

2012-11-30, Tidningenvision.se

TCO sitter just nu i slutförhandlingar med en av de stora bankerna. Lyckas de få till ett avtal så kan facket snart erbjuda alla medlemmar billigare bolån.

I över ett år har TCO förhandlat med landets stora banker om en kollektiv rabatt på bolån för alla medlemmar i de 15 förbunden.

Torbjörn Bredin, kanslichef och administrativ chef på TCO, hoppas att ett avtal blir klart innan nyår.

– Men jag vill poängtera att inget är färdigt än, säger Torbjörn Bredin.

I värsta fall blir det inget avtal alls?

– Ja, så kan det bli.

Även LO har börjat titta på möjligheten att erbjuda sina medlemmar lånerabatter och SACO har precis börjat förhandla med flera banker.

Är det här den nya strategin för att locka folk att gå med i facket?

– Nja, jag tror inte att man går med i facket därför att man vill ha en rabatt på sitt bolån, det gör man av andra anledningar. Men är du redan medlem så kan värdet av medlemskapet öka naturligtvis.

Johan Rönnblom

johan.ronnblom@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum