×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Slapp p-böter på egen mark

2012-03-15, Tidningenvision.se

Ett par i Helsingborg fick p-böter när de parkerade på mark som tillhör deras bostadsrättsförening. Nu har tingsrätten gett paret rätt. Det var fel att lappa bilen.

Helsingsborgsparet hade parkerat framför bortresta grannars carport. Därmed hade de parkerat framför en infart, tyckte kommunens Parkeringsservice och skrev ut en böteslapp på 500 kronor.
Paret överklagade till polisen som inte ville stryka boten, trots att paret med hjälp av kartor kunde visa att de parkerat på egen mark.
Då vände sig Helsingsborgsparet till tingsrätten, som alltså gick på deras linje.
–Det känns bra. 500 kronor är inte mycket pengar, men det är principen som gäller, säger mannen i familjen till Helsingborgs Dagblad.
Kommunens trafikchef, Oscar Grönvall, beklagar misstaget och säger till tidningen att det” tyvärr inte är jättetydligt vad som är kommunal mark och vad som är fastighetsmark”.
 

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum