×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Privata vårdbolag satsar mer på reklam

2012-03-01, Tidningenvision.se

De privata vårdbolagen lägger mer och mer pengar på reklam. Under 2011 växte de tio största företagens reklamutgifter med över 73 procent, skriver Dagens Media.

Siffrorna kommer från Sifos reklammättningar och visar att de privata vårdbolagen satsar stort på reklaminvesteringar. Nästan 74 miljoner kronor brutto la de tio största aktörerna på medieköp under hela förra året.

Värst var Memira som 2011 hade reklamutgifter på knappt 30 miljoner bruttokronor. En ökning med 34 procent från året innan. Attendo Care ökade än mer sina reklamköp med 133 procent när de gick från 5,7 miljoner kronor 2010 till 13,3 förra året.

– Vi har extremt låga marknadsföringskostnader jämfört med andra branscher, det handlar om promillen av vår omsättning, säger Mikael Persson, marknadschef på Attendo Care, till Dagens Media.

Det privata vårdbolag som det stormat mest kring den senaste tiden, Carema, gick tvärtemot sina konkurrenter och minskade sina reklamutgifter med 11 procent 2011.
 

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum