×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Pressat kommunalråd hoppar av

2012-03-15, Tidningenvision.se

Trött på personangreppen och det tuffa politiska tonläget hoppar nu kommunalrådet Ritha Sörling (s) i Hällefors av sitt uppdrag, skriver Dagens Samhälle.

Efter nästan tio år som kommunpolitiker och Hällefors enda heltidspolitiker i drygt två år har hon fått nog. Hällefors kommunstyrelses ordförande Ritha Sörling tycker att hennes uppdrag till slut blev orimligt.

– Man ska vara tillgänglig 24 timmar om dygnet sju dagar i veckan året runt. När dessutom det politiska klimatet blivit så tufft, med stenhårda personangrepp, vill jag inte spela det här spelet längre, säger Ritha Sörling till Dagens Samhälle.  

Ritha Sörling har varit i blåsväder tidigare i år då hon stod bakom en informationspolicy för Hällefors kommun. Den innebar bland annat att medarbetare inom kommunen som haft kontakt med media i sitt arbete uppmanades informera sin närmaste chef eller kommunens informationsansvarige om det.  
 

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum