×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Perstorp kommun inför policy för fikat

2012-03-21, Tidningenvision.se

Efter att det visat sig att det förekommit ojämlika förhållanden gällande fikat inom Perstorps kommun så kommer allt kaffebröd dras in för personalen, skriver Helsingborgs Dagblad.

Efter att kommunstyrelsens ordförande, Arnold Andréasson (C), hört ryktesvägen att vissa arbetsplatser inom kommunen hade större förmåner än andra rörande bakverk till fikat så ska det tas fram en policy för ändamålet. 

– Det har visat sig att man tolkat det på olika sätt och en del har, i och för sig med chefers godkännande, inhandlat mer än vad jag tycker man borde ha handlat. Inga anmärkningsvärda belopp i sig, det handlar ju om kaffebullar, men det ska vara lika för alla, säger Arnold Andréasson, till Helsingborgs Dagblad.

Den nya policyn säger att arbetsgivaren ska stå för kaffe och te, inget annat. Det ska gälla både anställda och förtroendevalda. Men vid speciella tillfällen kan det hända att man bjuder medarbetarna på bakverk till fikat.

– Om det händer extraordinära händelser kommer det nog firas även i fortsättningen. Vi kommer att vara restriktiva framöver. Det är kommuninvånarnas skattepengar vi använder och vi ska inte ge uppfattningen att vi slösar med dem, säger kommunchefen Per Almström till Helsingborgs Dagblad.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum