×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Orkesterskola får TCOs kulturpris

2012-03-26, Tidningenvision.se

Orkesterskolan El Sistema i Göteborg får TCO:s kulturpris i musik 2011. Priset på 50 000 ska användas till en studieresa till Venezuela.

El Sistema Hammarkullen är ett samarbete mellan Kulturskolan Angered och Göteborgs symfoniorkester för bar och ungdomar mellan4 och 19 år. Tanken är att eleverna ska lära sig spela och sjunga tillsammans och att familjerna involveras enligt en modell som kommer från Venzuela.

Eleverna ska tidigt få kontakt med professionella förebilder från symfoniorkestern och det ska finnas en naturlig koppling mellan stadsdelen Hammarkullen och Konserthuset på Götaplatsen.

Projektledare Camilla Sarner som tog emot priset skänker prissumman på 50 000 kronor till den nystartade föreningen El Sistemas vänner och hoppas att de ska åka på studieresa till Venezuela.

TCOs ordförande Eva Nordmark delade ut priset med motiveringen:

"Camilla Sarner och El Sistema Hammarkullen är ett fantastiskt exempel på hur kultur och musik kan bidra till det goda samhället. TCO vill med priset uppmärksamma betydelsen av både tillgång till och deltagande i kulturella aktiviteter för barn och ungdomar oavsett yttre förutsättningar."
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum