×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Örebro blev bästa friluftskommun

2012-03-19, Tidningenvision.se

Örebro har utsetts till ”Sveriges friluftskommun 2012”. Kommunen får priset bland annat för att man skapat 14 nya natur- och kulturreservat.

– Jätteroligt. Vårt mål är att skapa natur för alla. Oavsett om du är van friluftsmänniska eller ovan vid naturen ska det vara lätt att ta sig ut i naturen, säger Björn Sundin (S), ordförande i Örebro kommuns samhällsbyggnadsnämnd i en kommentar till att kommunen vunnit priset.

Utmärkelsen Sveriges friluftskommun bygger på en undersökning om hur kommunerna arbetar med det lokala friluftslivet. Det gäller dels vilka aktiviteter man skapar, men också planering och information till kommuninvånarna.

Örebro, som tog hem segern med knapp marginal före Kristianstad, Ludvika och Sundsvall, beröms för en offensiv satsning. Till exempel har man skapat 14 nya natur- och kulturreservat, ökat tillgängligheten för funktionshindrade genom nyanlagda stigar, samt byggt en ny raststuga vid Hjälmaren.

Bakom utmärkelsen står bland andra Naturvårdsverket, Sveriges Kommuner och Landsting och Sveriges Fritids- och Kulturchefsföreningen.
 

Mårten Kierkegaard

marten.kierkegaard@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum