×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Knarkhundar söker igenom skolor

2012-03-02, Tidningenvision.se

Landskrona stad och polisen tar krafttag för att minska droganvändningen bland ungdomar. Under våren kommer polis med narkotikahundar att genomsöka skolorna.

–Ingen ska komma i kontakt med narkotika på någon av våra skolor och vi förutsätter att det inte kommer att påträffas. En drogfri skola är en förutsättning för att erbjuda eleverna arbetsro och kunskapsinhämtning, säger Tomas Johansson, chef för utbildningsförvaltningen i Landskrona, i ett pressmeddelande.

Polisen och narkotikahundarna kommer tillsammans med skolledningen att söka igenom allmänna utrymmen som korridorer, toaletter och lärarrum när lektioner pågår och eleverna är i klassrummen.

Gymnasieskolorna kommer att prioriteras men även grundskolorna kommer genomsökas.

Enligt Olle Olsson, gruppchef för polisens ungdoms- och narkotikagrupp, har ungdomarnas inställning till droger blivit mer liberal och den synen sprider sig allt längre ner i åldrarna.

Polisen i Jämtland har genomfört en liknande satsning i Östersund. Där hittade man inga droger. Ursprungligen kommer metoden från Oslo, där polisen gör minst ett besök om året på alla gymnasieskolor.
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum