×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Ingenjörer inger förtroende

2012-03-08, Tidningenvision.se

Ingenjörer är ett yrke som svenska folket har högt förtroende för. Det avslöjar årets Förtroendebarometer.

Ingenjörer har högre förtroende än både poliser och advokater visar Medieakademiens årliga undersökning Förtroendebarometern.  

På frågan ”Ange hur stort förtroende du har för kompetensen hos medlemmar av dessa yrkesgrupper” svarade 65 procent att de hade mycket eller ganska stort förtroende för ingenjörer.

Men allra högst förtroende har svenska folket för sjuksköterskor, läkare och forskare.

Andra inom Visions yrkesgrupper, ekonomer och socionomer, hamnade på 39 respektive 34 procent.

När det gäller förtroendet för samhällsinstitutioner hamnade facket på 35 procent. Detta att jämföra med universitet/högskolor och sjukvården som hamnade i topp på 64 och 56 procent.

Medieakademin har gjort Förtroendebarometern i 15 år för att mäta vårt förtroende för samhällsinstitutioner, politiska partier, varumärken/företag och ledare. Undersökningen är baserad på 1 017 enkätsvar under perioden 8 till 14 februari 2012.
 

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum