×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Helsingborg gör mest åt bostadsbrist

2012-03-13, Tidningenvision.se

Det byggs för lite bostäder i landets kommuner och sämst på att bygga nytt är Lindesberg och Borlänge. Det framgår av ett nytt bostadsindex.

Under 2011 rådde det brist på bostäder i 126 av landets 290 kommuner. HSB har valt ut de 70 största av dessa kommuner och rankat dem efter fyra olika kriterier. Det handlar om kommunens planerade byggande, påbörjade projekt, tillgång på bostäder för unga och eventuella riktlinjer för bostadsförsörjning.

Helsingborg toppar med 11 poäng av 16 möjliga, följt av Täby med 10 poäng. Även Höganäs och Nyköping får 10 poäng.
I botten på listan kommer Upplands Väsby, Borlänge och Lindesberg som alla får tre poäng.

– Indexet ger en grov fingervisning om kommunernas arbete med bostadsfrågor och med vårt bostadsindex vill vi uppmuntra kommunerna att aktivt motverka bostadsbristen, säger Anders Lago, ordförande HSB Riksförbund, i ett pressmeddelande.
 

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum