×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Flyktingboende vandaliserat

2012-03-19, Tidningenvision.se

En villa i Vallentuna norr om Stockholm, tänkt att användas för ensamkommande flyktingbarn, har vandaliserats. Boendet skulle öppna i april men starten måste nu skjutas upp medan villan repareras.

Förra veckan blev villan först nedklottrad och utsatt för äggkastning. Ett par dagar senare borrades ett hål i en balkongdörr och vatten sprutades in i huset, med omfattande skador som följd.

Och natten mot måndag den här veckan hade nya ägg kastats mot huset.

Villan köptes in i februari av Vårljus AB, ett bolag som ägs av 25 kranskommuner till Stockholm och bland mycket annat driver gruppboenden för flyktingungdomar.

–Man kan kanske förstå att de som inte är insatta i vad det här är för verksamhet kan vara undrande. Men att därifrån gå till den här sortens handlingar är helt enkelt förjävligt, säger Christer Halldelius, Vårljus vd.

Polisen ser mycket allvarligt på det som hänt och efterlyser tips från allmänheten för att få tag i den eller de skyldiga.

 

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum