×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Ekeröborna vill inte sälja bostadsbolag

2012-03-26, Tidningenvision.se

Majoriteten av invånarna i Ekerö vill inte att kommunen ska sälja bostadsbolaget Ekerö bostäder. I gårdagens folkomröstning sade 66 procent nej till en försäljning.

Frågan om kommunen ska sälja allmännyttiga Ekerö bostäder har varit het i flera år. Redan 2008 när den moderatledda kommunen ville sälja bolaget krävde nätverket Rädda Ekerö bostäder en folkomröstning. Men kommunledningen sade nej med motiveringen att frågan inte berörde tillräckligt många invånare.

Men den gången blev det ingen försäljning eftersom alla intressenter backade ur i sista stund.

I går hölls till slut en folkomröstning om bostadsbolaget ska säljas eller inte. 66 röstade nej men valdeltagandet var lågt, bara omkring 45 procent, rapporterar Radio Stockholm.

Moderata kommunalrådet Peter Carpelan säger till Radio Stockholm att kommunledningen ska diskutera valresultatet i dag.
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum