×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Ekerö bostäder förblir kommunalt

2012-03-28, Tidningenvision.se

I går valde den regerande alliansen i Ekerös kommun att ta hänsyn till medborgarnas vilja i folkomröstningen om utförsäljningen av Ekerö bostäder.

Resultatet av folkomröstningen om utförsäljningen av det kommunalt ägda Ekerö bostäder var tydligt. 66 procent av medborgarna röstade nej till förslaget att sälja ut.

Men på grund av det låga valdeltagandet på bara 45 procent så valde kommunledningen i går att diskutera huruvida man skulle ta hänsyn till valresultatet.

Men till slut kom man ändå fram till att inte sälja ut Ekerö bostäder.
– En majoritet gick inte och röstade men det blev ett tydligt utslag i sakfrågan. Vi kommer inte att gå vidare med försäljningen av aktierna i Ekerö bostäder, säger
kommunstyrelsens ordförande Peter Carpelan (M) till Svenska Dagbladet.

Ända sedan 2008 har frågan om kommunen ska sälja allmännyttiga Ekerö bostäder varit en het potatis.

Då ville den moderatledda kommunen sälja bolaget men nätverket Rädda Ekerö bostäder krävde en folkomröstning.

Kommunledningen sa nej till en folkomröstning men en försäljning blev ändå aldrig av då alla intressenter backade ur i sista stund.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum