×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Carl Gyllfors lämnar Carema care

2012-03-12, Tidningenvision.se

Caremes Cares vd Carl Gyllfors slutar. Han gör det efter en höst och vinter med mycket hård kritik mot företagets äldreboenden.

– Arbetsbelastningen och medietrycket har varit enormt stort och jag känner ett behov av att ge mer av min tid till familjen, säger han i ett pressmeddelande.

I maj 2011 utsågs Carl Gyllfors till vd för Carema care och det knappa året på chefsstolen blev minst sagt omtumlande.

Under hösten hamnade det riskkapitalägda vårdbolagen i skottlinjen och fick utstå tuff kritik när allvarliga kvalitetsbrister avslöjades på flera äldreboenden.

Enligt pressmeddelandet lämnar nu Gyllfors vd-jobbet på egen begäran. Fredrik Gren, koncernchef för moderbolaget Ambea, konstaterar att Gyllfors har haft en ”omänsklig arbetsbelastning under det senaste halvåret”.

I avvaktan på en ny vd utses kommer rollen skötas av företagets personalchef Margareta Sööder.
 

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum