×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Stadsdirektör döms för mutbrott

2012-05-11, Tidningenvision.se

I dag kom domen om de misstänkta mutbrotten i samband med bygget av nationalarenan i Solna. Den tidigare stadsdirektören Sune Reinhold döms för mutbrott.

Det innebär att de övriga fem åtalade för mutbrott och bestickning frias. Reinhold döms till villkorlig dom och 140 dagsböter á 750, totalt 105 000 kronor.

Rättens ordförande Catarina Barketorp sägger till P4 Radio Stockholm att Reinhold fälls för mutbrott för en del av de pengarna som han fått och blivit åtalad för. Rätten konstaterar att det finns ett tjänstesamband mellan hans jobb som stadsdirektör och det jobb han har utfört för arenabolaget som konsult.

Reinhold döms för mutbrott för att han i juli 2007 i Båstad begärt eller fått utlovat otillbörlig belöning. Hans döms även för att han i februari 2008 begärt och tagit emot 370 000 kronor i otillbörlig belöning i form av konsultarvode för arbete åt Råsta Administration AB.  

Johanni Sandén

johanni.sanden@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum