×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Högst kommunlöner i Täby

2012-05-24, Tidningenvision.se

Täby kommun har den högsta medellönen för alla kommuner i landet, det visar ny statistik från SCB. Lägst är medellönen i Ockelbo.

Medellönen för de kommunanställda i Täby kommun var i november 2011 27 700 kronor i månaden. På andra och tredje plats kommer Nacka (27 400) och Upplands Väsby (27 200).

Nio av de tio toppkommunerna ligger i Stockholms län.

Lägst medellön har Ockelbo kommun med 22 770 kronor i månaden. I Hofors och Söderhamn ligger lönerna på 23 200 respektive 23 000 kronor i månaden.

Bäst löneutveckling mellan 2010 och 2011 hade de anställda i Övertorneå. Där ökade medellönen med 8,37 procent. Andra kommuner med bra löneutveckling var Mörbylånga, Vårgårda och Upplands-Bro.

Statistiken ska dock tolkas med viss försiktighet. Den tar tillexempel inte hänsyn till att vissa kommuner har privatiserat stora delar av sin verksamhet. Det gäller till exempel Täby, Nacka och Upplands Väsby som toppar statistiken.

Här finns listan på alla kommuner.

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum