×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Byggnads och arbetsgivarna överens

2012-05-25, Tidningenvision.se

Efter fem veckors strejk är nu Byggnads och VVS-företagen och Plåtslageriernas riksförbund överens om ett nytt avtal. Det ger löneökningar på 2,6 procent.

Efter medlarsamtal kom tillslut Byggnads och motparterna överens. Enligt Byggnads innebär avtalet stora framgångar för fackförbundet.

De har fått igenom sina krav om att ta bort beordningrätten av övertid sena kvällar och helger vilket nu istället ska bygga på frivillig beredskap, enligt ett pressmeddelande.

Byggnads lyckades också bland annat driva igenom en arbetstidsförkortning och säkrade ackordlöner.

Arbetsgivarparterna är nöjda med att fackförbundet inte fick igenom sina krav på höjda lärlingslöner men tycker att det är ett hårt slag mot företagens produktivitet och lönsamhet att de var tvungna att gå med på arbetstidsförkortningen, enligt ett pressmeddelande.

Avtalet är ettårigt och innebär en löneökning på 2,6 procent. Alla medlemmar som strejkat eller varit utsatta för lockout från arbetsgivarna går tillbaka till sina jobb.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum