×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

600 socialarbetare demonstrerar

2012-05-28, Tidningenvision.se

Ökad arbetsbörda och minskade resurser gör det omöjligt för socialarbetarna att utföra sitt arbete på ett rättssäkert sätt. Det är budskapet i manifestation i Göteborg på torsdag.

Det började med att företrädare för Vision tillsamman med Gudrun Schyman och Susanna Alakoski skrev en debattartikel i Göteborgsposten. De efterlyste bland annat socialarbetarnas röst i den offentliga debatten.

Därefter skrev ett antal socialarbetare i Göteborg en egen debattartikel om hur bristande resurser och ökad arbetsbörda gör det ”näst intill omöjligt för oss socialsekreterare att utföra ett rättssäkert arbete”. De bestämde också att ordna en manifestation för att rikta uppmärksamhet mot socialarbetarnas svåra situation.

Fackförbundet Vision stöttar manifestationen som går av stapeln på torsdag den 31 maj vid Gustav Adolfs Torg i Göteborg. Då kommer bland annat Marcus Gustavsson, Visions avdelningsordförande i Göteborg, att tala.

600 socialarbetare har anmält sig till manifestationen.

Niklas Lindstedt

niklas.lindstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum