×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

”Jobbet är så roligt så det gör ingenting”

2012-06-13, Tidningenvision.se

Skolbiblioteksassistenten Kerstin Olsson på Gotland kollar jobbmejlen ett par gånger i veckan trots att hon har semester. Mest för sin egen skull.

– Jag vill ligga steget före. Det händer mycket under sommaren och då är det bra att kolla mejlen. Det blir lättare när man kommer tillbaka från semestern då, säger Kerstin Olsson, som jobbar på ett skolbibliotek i Slite på Gotland.

Ibland händer det att förskolegrupper vill komma in i biblioteket även under semestertider och då åker Kerstin Olsson och öppnar.

– Jag vill gärna bistå med saker om jag kan. Jag tycker att det här jobbet är så roligt så det gör ingenting.

Hon trivs med att vara tillgänglig på semestern och tycker inte att det är stressande. På skolbiblioteket har Kerstin Olsson och hennes kollega också ansvar för allt material som lärarna behöver inför skolstarten. Därför ser hon till att lägga sin semester så att hon är tillbaka en vecka innan lärarna.

– Annars försenar jag deras process. Jag vill att allt ska vara klart när de kommer.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum