×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Visions medlemmar vill ha regeringsskifte

2012-07-02, Tidningenvision.se

Det finns ett brett stöd för oppositionen bland Visions medlemmar. Det visar en undersökning som Tidningen Vision låtit göra.

Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Vänsterpartiet skulle tillsammans få sju av tio röster. Varken Folkpartiet, Centerpartiet eller Sverigedemokraterna finns med i den riksdag Visions medlemmar skulle välja om det var val i dag.

Socialdemokraterna får 48 procent, vilket är 14 procentenheter mer än vad DN och Ipsos opinionsmätning ger partiet i den undersökning som presenterades i förra veckan. Omvänt får Moderaterna bara 20 procent av Visions medlemmars röster, jämfört med drygt 30 i DN/Ipsos undersökning.

Miljöpartiet närmar sig Moderaterna och får 16 procent av Visions medlemmars röster om det var val i dag. Kristdemokraterna ligger precis på 4 procent och Vänsterpartiet snäppet ovanför på 6 procent. Sverigedemokraterna hamnar i Tidningen Visions undersökning långt utanför riksdagen med endast 1 procent av rösterna.

Socialdemokraterna:           48 %

Miljöpartiet:                        16 %

Vänsterpartiet:                    6 %

Moderaterna:                      20 %

Kristdemokraterna:             4 %

Folkpartiet:                         3 %

Centerpartiet:                      2 %

Sverigedemokraterna:         1 %

Undersökningen gjordes via telefon under början av juni 2012 bland slumpvis utvalda medlemmar i Vision. Drygt 400 personer svarade på frågan: Om det var val idag, vilket parti skulle du då rösta på?

Kent Källqvist

kent.kallqvist@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum