×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Tre studenter tar plats i Visions ledning

2012-02-27, Tidningenvision.se

Tre studenter ska sitta med i Visions förbundsstyrelse. Det är ett första steg i arbetet med studentfrågor när Tria-samarbetet upphör.

I oktober förra året beslutade Unionen att lämna Tria, det fackliga samarbetet mellan Vision, ST och Unionen som pågått sedan 2005. Genom Tria har facken värvat studenter på universitet och högskolor. Tria upphör den sista mars 2012. Vision kommer därefter fortsätta sitt studentarbete på egen hand.

Ett första led i det arbetet är att värva två till tre studenter till förbundsstyrelsen.

–Tanken är att de ska kunna ge styrelsen ett student- och akademikerperspektiv. Studentfrågorna blir allt viktigare, säger Leif Hansson, förbundssekreterare på Vision.

Studenterna kommer att rekryteras från utbildningar relevanta för Vision.

–Vi kommer att vända oss ganska brett och främst till dem som i dag är medlemmar i Tria, säger Leif Hansson.

Studenterna kommer att vara adjungerade och inte invalda i traditionell mening. De kommer inte ha rösträtt. Rekryteringsprocessen beräknas vara klar senast i april.
 
 

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum