×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

TCO ökade med 6 200 medlemmar

2012-02-21, Tidningenvision.se

Antalet yrkesverksamma medlemmar i de 15 TCO-förbunden ökade med 6 265 medlemmar under förra året. Visions medlemsantal steg med 529 personer.

Den 31 januari 2011 hade TCO-förbunden totalt 1 200 633 medlemmar. I den siffran ingår både studerande, pensionärer och övriga passiva medlemmar. Antalet aktiva medlemmar var 986 866.

Antalet yrkesverksamma medlemmar ökade med 6 265 personer men det vara bara fem av de 15 förbunden som lyckades höja medlemsantalet. Unionen stod för den i särklass största ökningen med drygt 9 000 medlemmar följt av Polisförbundet (+559) och Vision (+529).

Bland de stora förbund som tappat flest medlemmar finns Vårdförbundet, ST och Finansförbundet.

Den totala medlemsutvecklingen i TCO har vänt och stabiliserat sig de senaste åren. 2007 tappade förbunden drygt 51 000 aktiva medlemmar.

Se medlemsstatistiken på TCO:s webbplats (pdf)
 

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum