×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Vision växer för andra året i rad

2012-12-07, Tidningenvision.se

Under 2012 har fler än 9 600 medlemmar valt att gå med i Vision.

– Vision växer eftersom vi syns på arbetsplatserna, lyssnar på medlemmar och potentiella medlemmar samt erbjuder ett attraktivt medlemskap. Genom fler medlemmar blir vi starkare och ökar våra möjligheter att göra våra medlemmars arbetsvillkor ännu bättre, säger förbundsordförande Annika Strandhäll i ett pressmeddelande.

Vision har ett uttalat mål att rekrytera 1 000 nya medlemmar varje månad.

Rekryteringsarbetet gick extra bra under hösten i och med den nyligen avslutade kampanjen ”Alla ska få frågan”. Kampanjen, som pågick under oktober och november, var utformad som en tävling där det gällde att ställa frågan om medlemskap till så många som möjligt. Satsningen resulterade i 2 018 nya medlemmar.

– Det känns jätteroligt och är ett bevis på att vi har ett attraktivt erbjudande. Vi har fått 9 612 nya medlemmar under 2012, vilket är en ökning jämfört med i fjol. Det innebär att Vision växer med 218 medlemmar totalt sett under året, säger Annika Strandhäll.

Visions erbjudande om att de första tre månaderna av medlemskapet är gratis har också gett resultat. Över 95 procent stannar kvar i förbundet även när det är dags att börja betala. Erbjudandet till nya medlemmar kommer att finnas kvar även nästa år.

Johan Rönnblom

johan.ronnblom@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum