×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Skånska bibliotek ska bli kulturhus

2012-08-17, Tidningenvision.se

Elva bibliotek i Skåne delar på en miljon för att kunna utvecklas till kulturhus. Mest pengar får biblioteken i Oxie, Åstorp och Ängelholm.

Av de 18 bibliotek som sökte medel ur den miljon av statliga pengar som delas ut har nu elva godkänts. Några exempel  är Landskrona som vill fortbilda personalen på spelområdet för att tillsammans med barn kunna utveckla nya digitala och fysiska spel och Perstorp som vill satsa på filmproduktion för att få fart på den lokala kulturutvecklingen.

Ängelholm vill knyta samman olika kulturverksamheter i kvarteren omkring det nuvarande folkbiblioteket.

–Vi vill knyta ihop biblioteket med kulturskolan och replokalsverksamhet och bygga en scen. De här pengarna kommer vi nog att använda till workshops, arkitektstudier och förstudier till den här omvandlingen som vi sak göra, säger bibliotekschefen Jonas Bolding.

Övriga bibliotek som får pengar är: Skurup, Helsingborg, Kävlinge, Lomma, Burlöv och Dalby.

Lasse Nilsson

lasse.nilsson@sktf.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum