×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

SKL-kritik mot vårpropositionen

2012-04-17, Tidningenvision.se

SKL saknar nyheter som berör kommuner och landsting i regeringens vårproposition. Till höstbudgeten hoppas man på satsningar i infrastrukturen och forskningen.

I går presenterade regeringen sin ekonomiska vårproposition. Där varnar man för att tillväxten för 2012 blir låg men att det inte ska ge allt för stora effekter på sysselsättningen i landet.

Sveriges Kommuner och Landstings ordförande, Anders Knape (m), tar för givet att man är beredda på att sysselsättningen kan påverkas.

– Vi utgår ifrån att regeringen har beredskap för att sätta in åtgärder i välfärdssektorn snarast om sysselsättningen skulle falla mer än beräknat, säger Anders Knape i ett pressmeddelande.

Från SKL:s håll hade man gärna sett mer i regeringens vårproposition som behandlade kommun- och landstingssektorn.

– Inför höstbudgeten tycker vi att det är angeläget att de aviserade satsningarna på infrastrukturen blir av och att det blir en ökad satsning på forskning och denna gång även inom våra verksamhetsfält. Där har vi bland annat pekat ut skolan som ett angeläget område, säger Anders Knape.

Johanni Sandén

johanni.sanden@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum