×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Omtvistad policy fick bakläxa

2012-04-19, Tidningenvision.se

Hällefors kommuns nya informationspolicy har fått mycket kritik för att strida mot yttrandefriheten. Nu lägger sig politikerna och antas ändra i texten.

Det var i vintras som Tidningen Vision uppmärksammade Hällefors kommun om att dess förslag till ny informationspolicy stred mot yttrandefriheten. Jurister och experter på yttrandefrihet bekräftade det därefter i flera olika medier.

Men kommunalrådet, Ritha Sörling (S), försvarade förslaget till policyn, och sa till Tidningen Vision att förslaget skulle komma att klubbas i kommunfullmäktige, enligt kommunstyrelsens förslag.

Men efter all kritik i media valde fullmäktige trots allt att låta förslaget återremitteras. I det nya förslaget, som presenteras i kommunstyrelsen i nästa vecka, har hela det stycke som stred mot yttrandefriheten tagits bort.
Enligt tjänsteskrivelsen till kommunstyrelsen strider det omarbetade förslaget till en ny policy inte mot yttrandefriheten och ska heller inte kunna misstolkas.
 
 
 
 

Lotta Ekstedt

lotta.ekstedt@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum