×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Nytt nätverk för yrkesfrågor

2012-04-04, Tidningenvision.se

Vision startar yrkesnätverk för medlemmar som jobbar med barn och unga i Stockholms stift.

Första träffen anordnades i förra veckan då ett 30-tal fritidsledare, assistenter och pedagoger samlades på en så kallad ”biskopsfrukost” där biskop Eva Brunne pratade kring arbetsmiljö och medarbetarskap.

Tanken med nätverket är att skapa ett forum för att diskutera yrkesfrågor. Vision har även planer på att så småningom starta nätverk i andra stift och för andra yrkeskategorier.

–Det gäller bara att hitta engagerade medlemmar. Jag har bland annat varit i kontakt med präster om att starta nätverk, säger Stefan Zsupos, ledamot i Visions stiftsavdelning och vaktmästare i Täby församling.

Helena Erkeborn, församlingspedagog i Spånga-Kista församling, tycker att nätverket är ett bra initiativ.

–Ibland behöver man ta upp övergripande frågor och det här känns som ett bra forum att diskutera hur vi pedagoger ska rusta oss inför framtiden. En fråga som är aktuell är fortbildning av oss församlingspedagoger som saknar lärarexamen, säger hon.
 

Karin Warne

karin.warne@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum