×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Byggnads varslar om strejk

2012-04-13, Tidningenvision.se

Byggnads varslar om strejk för medlemmar som jobbar inom VVS, kyla och plåt. Anledningen är att Svenskt Näringsliv lagt sig i förhandlingarna.

Byggnads och motparterna VVS Företagen och Plåtslageriernas Riksförbund, PLR, hade en nästan färdig överenskommelse om att ta bort tvånget för dygnetruntberedskap. Då klev Svenskt Näringsliv in och satte stopp.

- Vi i Byggnads är för flexibla lösningar, det vill säga frivillighet i stället för tvång när det gäller dygnetruntberedskap. Det är helt oacceptabelt att Svenskt Näringsliv stoppar en nästan färdig överenskommelse, säger Torbjörn Johansson, avtalssekreterare för Byggnads i pressmeddelande.

Byggnads kräver också högre lön för lärlingar och att arbetsgivarna går med på arbetstidsförkortning i stället för att försöka nedmontera redan uppnådd arbetstidsförkortning, som facket anser att arbetsgivarna vill idag.

Varslet träder i kraft den 25 april om inget nytt kollektivavtal tecknats och innefattar både blockad och strejk på ett antal företag i landet.

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum