×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

2,6 procent för handelns tjänstemän

2012-04-02, Tidningenvision.se

I fredags undertecknade Svensk Handel nya löneavtal med fackförbundet Unionen och Akademikerförbundet. Avtalet innebär en löneökning på 2,6 procent för tjänstemännen under det kommande året, skriver Svensk handel.

Det nya avtalet för de 80 000 tjänstemän och akademiker som jobbar inom handeln börjar gälla den 1 maj 2012 och löper på 12 månader.

Den 1 maj görs det en lönerevision. Och för Unionens medlemmar finns det en individgaranti på 310 kronor.
– Vi är nöjda med att avtalen är på den nivå på 2, 6 procent som har etablerats i årets avtalsrörelse. Vi hade önskat en högre grad av individuell lönesättning, men vi nådde inte dit, säger Dag Klackenberg, vd på Svensk Handel.

En översyn av löneprocessen med inriktning på utvecklings- och lönesamtal, lägstalön och individgarantier ska göras under avtalsperioden av en arbetsgrupp tillsammans med Unionen. Översynen ska göras utifrån löneavtalets principer om individuell och differentierad lönesättning.
 

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum