×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

×

Hitta på Vision

Tidning värvar Katrineholmsbor till nätet

2011-09-29, Tidningenvision.se

Katrineholms kommun tycker att invånarna ska bli bättre på att använda internet och sociala medier. För att nå ut till dem som inte redan upptäckt fenomenet lanserar kommunen en tidning.

 – Mycket av marknadsföringen kring digitala medier sker just i digitala medier. Det tycker vi blir ett moment 22. För att nå människor måste vi vara där de är. Med tidningen vill vi både ge kunskap men också lust till att använda internet, säger Mattias Jansson som är kommunchef i Katrineholm i ett pressmeddelande.

Det första numret av tidningen ”Nätet för mig” ges ut i dag som en bilaga till Katrineholms-kuriren.  35 000 exemplar delas ut i kommunen och syftet är att få fler att ”våga, vilja och kunna använda datorer och internet”.   

”Nätet för mig” är en del i en rikstäckande kampanj som har som mål att få fler att använda internet till vardagssysslor och för att delta i samhällsutvecklingen.

Enligt en undersökning finns det i dag 1,5 miljoner svenskar som använder nätet lite eller inte alls och målet är att minst en halv miljon ska börja göra det innan 2013 års slut.

Tidningen ska återge information som annars bara finns på nätet.

Det första numret innehåller bland annat ett reportage om en nyfrälst internetanvändare samt en internetskola vars första lektion ska ge svar på frågan om internet ”Är det dyrt och farligt?”.  

Sabina Fabrizi

sabina.fabrizi@vision.se

Artiklar

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum